23 Kasım 2012 Cuma

Zalimin Zulmü Varsa

      Gece gece iyi geliyor. Dinlerken sanki ilk başta çok sıkıcı geliyor ve sizi itiyordur. Ama dinleyin ki nakarata geldiğinde sizlerde şarkıyı söylemek zorunda kalacaksınız. Kendiliğinizden söylüyor olacaksınız. 
     Birini seversiniz ve ayrılırsınız sonra yine biri gelir ve yine severseniz. Şimdi o kişi başkasından geldiği için sevmemek olur mu olmaz ama başkasının önceden sevgilisi olduğunu bilerek sevmekte doğru mudur? Bir söz vardı. başkasından geldiğini bilerek sevmek gibiydi. Ezberim fazla olmadığından tam olarak yazamıyorum. 
    Şimdi artık yalnızım ağlamak neye yarar nakaratına geldiğinde şarkı hepimiz söylüyor oluyoruz şarkıyı. İnsanı kendisine bu kadar mı bağlar ve uzaklaştırır bir şarkı. İşte bu şarkı sanırım ikisini de başarıyor. Eskilerde söylenen şarkılar günümüz şarkılarından çok daha anlamlı ve güzeller. Ne varsa eskilerde var diye boşuna demiyorlar. 
    Bizlerde bu şarkıları dinleyerek aslında yaşatmalıyız. Her zaman dinlenmiyorsa da günde 1 kere açmak o şarkıyı youtube listesinde üstlere taşımakta bir görevdir. Bizler için çok zor olmaması gerekiyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder